• Lokal mat og matopplevelser, mer enn bare mat på fat

    Lokal mat og matopplevelser er navnet på ett av de mange delprosjektene i reiselivsforskningsprosjektet Opplevelser i nord. Nå har forskerne snakket med gjester om deres besøk på spisesteder som satser på lokal mat og opplevelser attåt.

  • Hvordan blir vi lykkelige?

    Da lykkeforsker og småbarnspappa Audun Hetland startet opp prøveforelesningen til sin disputas, viste han bilde av sønnen sin på storskjermen. Det var av en helt spesiell grunn.

  • Living the outdoors: does the presence of animals influence our experience?

    Det skriver OiNs Giovanna Bertella om i en artikkel i Knowridge.

  • Bærekraftig reiselivsutvikling og verdiskaping

    1. september arrangeres det åpen workshop for reiselivsaktører, studenter og andre interesserte. Stedet er Stormen kulturhus i Bodø fra kl. 14.45 til ca. 17.15.

Viser fra 6 til 10, av 126 artikler

Nordlandsforskning
Postboks 1490

Norge

Besøksadresse:
Tlf:
E-post 

Bank konto: 411
NO/VAT 989 714 309 MVA
Personvern

Finansiert av: