![Lokal sopp fra skogen](/getfile.php/136767/Opplevelser%20i%20nord/sopp%20fra%20skogen.jpg%20%28content%29.jpg)
7 tips for å skape gode matopplevelser
Her gir forsker Eva Narten Høberg 7 gode, forskningsbaserte tips til hvordan spisesteder kan skape gode og unike matopplevelser til sine gjester.
Her gir forsker Eva Narten Høberg 7 gode, forskningsbaserte tips til hvordan spisesteder kan skape gode og unike matopplevelser til sine gjester.
17. og 18. september arrangerer Opplevelser i nord skriveseminar for forskerne i prosjektet og andre interesserte reiselivsforskere på Saltstraumen i Bodø.
Kristina Robinson vant pris for beste masteroppgave innen reiseliv ved Handelshøgskolen ved Universitetet i Nordland. Hun har skrevet oppgaven "World Heritage listed sites - Does it attract tourists? A Study of factors influencing Norwegian tourists' intention to visit UNESCO's world Heritage listed sites.
De fleste andre land som Norge konkurrerer med har en nasjonal og langsiktig satsning på kvalitetsutvikling og sertifisering, men Norge har enda ikke kommet på banen.
To av OiN forskerne, Frank Lindberg (HHB/UiN) og Per Østergaard (SDU/HHB), har inngått samarbeid med to internasjonalt anerkjente forskere innenfor markedsføring og konsum.
Nordlandsforskning
Postboks 1490
Norge
Besøksadresse:
Tlf:
E-post
Bank konto: 411
NO/VAT 989 714 309 MVA
Personvern
Finansiert av: